Rådgivning om solcelleanlæg

Uanset om det er til privat eller erhverv, så er en beslutning om et solcelleanlæg, noget der kræver en stor forhåndsindsigt eller en god rådgivning, hvis det skal være en økonomisk god investering.

For den private bolig er investeringen mindre, men konsekvensen ved at vælge forkert, er oftest mere mærkbar. I det lange løb er det ikke sikkert man opdager hvorfor, men blot konstaterer at den besparelse man forventede, udebliver i en eller anden grad. Det klassiske er, at man blot får nogle nøgletal, der ikke tager højde for de specifikke forhold. Men sælgeren ville gerne lukke ordren hurtigt, og brød enhver god etik og moral for salg af komplekse løsninger, og du står nu med en virkelighed der ikke lever op til de smukke ord. Det er, indenfor solceller, sælger der bør have ekspertisen og give rådgivning. Det er yderst sjældent har kunden den. 

Erhverv er begunstiget med ganske korte tilbagebetalingstider, til trods for at strømmen man sparer, normalt er billigere end for private. Det hænger sammen med at forbruget generelt sker i dagtimerne, og dermed bedre matcher produktionstidspunktet.

For begge gælder det at man maksimalt kan “gemme” sin produktion i en time, med mindre man opsætter et batterianlæg, og derfor er det væsentligt at beregne hvorledes et givent anlæg producerer i forhold til hvordan man forbruger.

Det kan man med en meget stor indsats selv gøre, eller mere simpelt blot købe en Klar Energi Rapport. Vælger man senere at købe et anlæg hos Klar Energi, refunderes prisen for rapporten.

klar energi apport

Kontakt os ved at udfylde formularen og så vender vi tilbage